Gautama Buddha (गौतम बुद्ध)

 

  

 

 

Download de folder Download

Gezondheidsweken

In de periode van vrijdag 29 september tot en met 10 oktober 2014 heeft massagepraktijk Agadya in het kader van de jaarlijkse gezondheidsweken met veel plezier tafelmassages verzorgd voor het personeel van MAASTRO clinic. 

De massages werden bij wijze van inschrijving aan het personeel aangeboden, desgewenst rondom de pauzemomenten of na werktijd in MAASTRO clinic. Men kon een keuze maken uit 30 minuten hand- en onderarmmassage, hoofd-  en gezichtsmassage of voetmassage. Wegens grote belangstelling en enthousiasme onder het personeel werden de weken voor wat betreft massages zelfs twee weken verlengd tot en met 29 oktober 2014!

 

Er is inmiddels een enquête onder de deelnemers geweest met hoge response.

Maar liefst 23 van de 28 deelnemers hebben de enquête ingevuld.

 

Enkele reacties:

  • dank je wel Rian!!
  • De hoofdmassage was heerlijk, fijne technieken en prettig gesprek gehad.
  • De massage geeft een enorme energieboost.
  • heerlijk ontspannend
  • Ook al was dit alleen onderarmen en handen was dit heel ontspannend.
  • super ontspannend
  • was super

 

Vraag 1: Algehele ervaring: 9,0 Masseur: 9,2

Vraag 2: Zou je, als het nogmaals aangeboden zou worden, interesse hebben om nogmaals een massage in de pauze of na werktijd te boeken?: 100% ja.

Vraag 3: Zou je eventueel bereid zijn te betalen voor een massage in pauze of na werktijd?: 91% ja.

Vraag 4: Is de massage waardevol voor jou geweest? 100% ja.

 

De reacties waren zeer positief. De massages werden ervaren als een welkom moment van ontspanning en een energy boost. 100% van de respondenten gaven aan de massage van hoge kwaliteit te vinden en zien hem graag terug in het gezondheidswekenprogramma van 2015.

 

Het was een prachtige ervaring om mijn collega’s eens op een andere manier te ONT-moeten dan op kantoor. Inmiddels hebben er al een aantal de weg naar mijn praktijk gevonden. Dank je wel lieve mensen voor deze fantastische response. Een enorme opsteker voor mij!