Gautama Buddha (गौतम बुद्ध)

 

  

 

 

Download de folder Download

Waarom massage?

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Bij massage volgt een directe fysieke respons van het lichaam, doordat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en de stofwisseling wordt geactiveerd. Hierdoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd, waarmee allerlei fysieke klachten kunnen worden verminderd of zelfs verholpen. Daarnaast werkt massage natuurlijk ook ontspannend voor de geest en zal het een positief effect hebben op uw gezondheid en welbevinden. U hoeft niet eerst pijn te hebben of ziekteverschijnselen te krijgen. 

Bij spierklachten zoals een stijve nek, pijn rondom de schouderbladen, onderrug klachten enzovoort geeft massage veelal direct verlichting.

Welke massage voor u het meest doeltreffend is, kan enkel worden bepaald aan de hand van een totaalbeeld van uw klachten en/of wensen. 

Als u op zoek bent naar een manier om te ontspannen of uw pijnklachten te verlichten, kortom meer levensplezier te hebben, bent u bij Agadya aan het juiste adres.

De massages vinden plaats in een warme en sfeervolle ruimte en worden in alle rust en met aandacht gegeven.

In de ruimte klinkt rustgevende muziek en de geur van etherische olie geeft een extra dimensie aan de massage zodat u zich heerlijk kunt ontspannen. Ik gebruik natuurlijke oliën.